Kthehu lart

6 veturat më të shtrenjta të vitit 2017

6 veturat më të shtrenjta të vitit 2017 GazetaExpress

Gjatë viteve të fundit janë prodhuar shumë vetura elegante, të bukura dhe shumë të shpejta, por disa prej tyre janë vërtet edhe shumë të shtrenjta.

Për shumë njerëz nuk është problem çmimi i veturës, por pamja dhe specifikat e saj.

Më poshtë mund t’i shihni dhjetë veturat më të shtrenjta të vitit 2017, të cilat janë përzgjedhur nga revista e famshme ‘Forbes’.

Mazzanti Evantra Millecavalli – 1,200,000 $

Ferrari LaFerrari Aptera – 1,400,000 $

Apollo Arrow – 1,100,000 $

Arash AF10 Hybrid – 1,500,000 $

Zenvo TS1 – 1,800,000 $

Koenigsegg Regera – 1,900,000 $

  Data: 17 Nentor 2017 06:19
  Autori: GazetaExpress
  • Ja si duket nga brenda Mercedes-Benz A-Class i ri [FOTO]

   Ja si duket nga brenda Mercedes-Benz A-Class i ri [FOTO] 0

  Të tjera