Kthehu lart

Lika: Teatri i Shkupit, përfundon më 2018, ndërsa ai iTetovës 2019

Lika: Teatri i Shkupit,  përfundon më 2018, ndërsa ai iTetovës 2019 GazetaExpress

Zëvendëskryeminsitri, Hazbi Lika në emisionin Click Plus të televizionit 21, ka theksuar se Teatri i Shkupit do të pëfundojë në 2018 dhe se do të jetë i hapur më 2019, ndërsa ai teatri i Tetovës do të përfundojë më 2019.

“Në buxhetin e 2018-së, teatri shqiptar i Shkupit dhe teatri i Tetovës, do të pëfundojnë, në fakt teatri shqiptar i Shkupit do të përfundojë në 2018, dhe në 2019 do të jetë në dispozicion të artistëve, ndërsa teatri i Tetovës do të shkojë puna deri më 2019, sepse disa punë janë më mbrapa”, theksoi Lika.

    Data: 23 Nentor 2017 08:16
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera