Kthehu lart

Peticion “Stop parkimit në trotuare” në Shkup

Peticion “Stop parkimit në trotuare” në Shkup GazetaExpress

Parkimi i veturave në trotuare është joligjore. Me parkim në trotuare rrezikohet siguria e këmbësorëve, para se gjithash të grupeve më të ndjeshme nxënësve, personat me aftësi të kufizuara, nënat me fëmijë dhe karroca, biçiklistëve dhe më të moshuarve, thuhet në peticionin “Stop parkimit në trotuare”, iniciativë e Megafon-it.

Këtë peticion deri tani e kanë nënshkruar 860 qytetarë. Iniciativa i fton organet komunale dhe MPB-më të dalin nga zyrat dhe të merren me këtë problem.

    Data: 22 Nentor 2017 20:35
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera