Kthehu lart

Zgjidhet sekretari i përgjithshëm në Ministrinë e Drejtësisë

Zgjidhet sekretari i përgjithshëm në Ministrinë e Drejtësisë GazetaExpress

Qemajl Marmullakaj është zgjedhur sekretar i përgjithshëm i Ministrisë së Drejtësisë.

Vendimi është marrë në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës. Për këtë pozitë komisioni ka pranuar 8 aplikacione dhe ka aprovuar tre kandidatë si të përshtatshëm për këtë pozitë, ndërsa është aprovuar kandidatura e Qemajl Marmullakajt.

    Data: 23 Nentor 2017 09:52
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera